Kold torsk opskrifter

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce

Torsk i savoy med beurreblanc sauce6 store blade fra et savojkål600 gr torskefilet6 tsk grov dijonsennep2 dl hvidvin1 dl vandBeurre blanc1 stort skalotteløg1 dl hvidvinseddike5 dl hvidvin500 gr koldt smørSalt og peber1 bundt dildFjern stokken i bladene. Skær torskefileten ud i 6 lige store stykker. 600 gr torskefilet. 500 gr koldt smør
Torsk med selleri og kinesiske kartofler

Torsk med selleri og kinesiske kartofler

Torsken skylles under koldt vand og duppes tør. med kold cremefraiche dressing. Torsken skæres i portionsstykker og steges på panden med halvt smør og olie
Dampet torsk med smørsauce og stegte kantareller

Dampet torsk med smørsauce og stegte kantareller

Skyl et stykke sammenkrøllet bagepapir under den kolde hane. Da jeg en sen eftermiddag kom forbi det lokale supermarked vidste jeg på forhånd at aftens menu stod på torskefilet og så ”et eller andet med nogle porre”
Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Kylling i cremet kokos-cashew-sauce

Retten er perfekt til disse kolde måneder, hvor du egentlig bare har mest lyst til en skål lækker, varm mad, der kan spises med en ske eller gaffel
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

hvidvinsdampede torsk, blev denne top saftige mørbrad serveret til nytårsaften. 50 g kold smør. 10 g kold smør i sovsen og pisk forsigtigt smøren rundt i sovsen. 50 g kold smør
Røget rødspætter

Røget rødspætter

Vi nyder ferien i Skagen med lækre salater, kold rose, danske jordbær, hjemmebrygget kaffe på ægte campingmaner og en masse røget fisk på grillen
Brandade med salat og trøffelolie

Brandade med salat og trøffelolie

Hæld koldt vand over så det dækker fisken. Der bruges som regel klipfisk, der er ret kostbart eller saltet torsk som typisk kommer fra Norge
Skinke med flødestuvet spinat og brune kartofler

Skinke med flødestuvet spinat og brune kartofler

For mig, der er vokset op med kogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag med skinke og spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Læg kødet på en kold pande og tænd på mellemhøj varme. Torsk, tigerrejer, sorte bønner, mandel, hvidløg
Lynhurtige fiskefrikadeller

Lynhurtige fiskefrikadeller

Form frikadellerne med (brug en ske og lidt koldt vand) og steg dem ved middel varme til de er gyldne og gennemstegte

Birthday Girl 7 Years Old

Det er koldt og vådt og blæsende, nogle gange livsfarligt glat og man skal skrabe bilen for sne og dug i tide og utide