Nu er du så klar til at blande det hele, og det betyder også at resten af maden skal være klar, og gerne allerede anrettet på bordet, for når du går i gang med at blende, er der kun sekunder tilsaucen kan være på bordet – og det vil den gerne være hurtigt, fordi den jo kun er lun og hurtig bliver kold
Æggehviderne piskes stive og vendes i den kolde beignetdej. Nu tilsauce. Indbagte løgringe, indbagte rejer, indbagt kylling, nudler, grønt og sur-sødsauce
Perfekt til at varme sig på, nu hvor det bliver koldere udenfor. Jeg har nemlig taget billeder af retten kold dagen efter, da det var mørkt, da vi skulle spise #livetsommadblogger #hadervintermørke
Når bønnerne er kolde blandes de med chili, forårsløg i skrå skiver og agurk. Skær kyllingen i skiver og servér dem på bønnesalaten og hæld til slut en smule sauce over
Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Kødboller, fiskefrikadeller eller kyllingefrikadeller smager også glimrende kolde med rå grøntsagsstave og en dip af skyr rørt med salt/peber (i en særskilt lille tupperware)
Derforuden får du en herlig og kold fornemmelse gennem hele kroppen, der er fantastisk i den varme du går rundt i, når du er på ferie i sommerperioden i New York