Serveres med dagens salat. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Server med de kogte grøntsager, eventuel en frisk salat og kartofler. For leden fik vi en hel kylling, som vi kogte i vand med en masse grøntsager og lidt salt
Adskillige timer om dagen. Det er et af de få steder, hvor man ikke er træt af buffeten efter en uge. En af de lokale specialiteter, jeg altid nyder, når jeg er der, er de særlige kanariske kartofler med mojo (den lækreste krydrede sauce)
Små kartoflerefter behov. Dertil lavede vi kartofler med rosmarin og salvie. Lørdagens udstoppede gris rakte til en god lørdagsmiddag, til sandwich med steg og sure agurker om søndagen, madpakke om mandagen og - i en helt ny form til aftensmad mandag
I en blender, blendes de kogtekartofler, opblødte cashewnødder gærflager, sennep og en smule kogevand tilsættes lidt efter lidt, indtil sovsen har den ønskede konsistens
Og hvis man er så heldig at have et par pandekager i fryseren og nogle kogtekartofler, så er det rigtig hurtigt at lave nedenstående pandekager med lækkert fyld
Der er selvfølgelig kartofler og porrer i, men der er også ost i – lækker, cremet gorgonzola. Nu får man tomatsuppe, kartoffelsuppe, løgsuppe, jordskokkesuppe, svampesuppe og mange andre supper der ikke tager hele dagen at lave
og retten serveres til kogte ris. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet