Der er en grund til, at de klassiske retter aldrig slår fejl og ja – er elskede klassikere. De klassiske danske retter er dog lidt tunge i rumpen, og kunne, i følge mine erfaringer, godt trænge til en opkvikker
Påskefrokosterne venter liiige om hjørnet, og jeg har fundet en velkendt klassiker frem. Hønsesalaten. Den er ifølge undersøgelser en af danskernes foretrukne pålægstyper, når det gælder de luksuriøse smørrebrød
Kan i huske de dersens veninde bøger man altid skulle skrive i dengang man var ung pige. Well, jeg kan huske at jeg altid skrev "mors pizza" eller "svensk pølseret" under favorit spisen
Jeg kan godt lide at lave nogle af de gamle, danske klassiske opskrifter. Ofte er det dem, der inkluderer en omgang brun sovs, og det er nok fordi, at vi får det så sjældent
Sæsonens allerbedste æblekage vækker helt sikkert barndomsminder hos de fleste. Æblekagen med brombær er en af mine mange kageklassikere, som jeg tit serverer, mens vi stadig kan få fingrene i de velsmagende danske æbler
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses
0. En gammel klassiker. Posted by LikeBree on 6. januar 2016 in Alt og intet | ∞. Et stort hvidkål bliver nemt til 3-4 måltider for vores lille familie med tilbehør som medister, frikadeller eller krebinetter