Lad kødet stå et par minutter for slukket, åbentstående ovn, inden det lægges på et bræt. Kødet tørres medpapir fra køkkenrullen og lægges på grillristen
der er noget fint fransk og fornemt over at kunne (og gide), og det giver gode point blandt gæster, upåagtet at mange mennesker mest er vant til rygende varm pulver-‘bearnaise’ fra Knorr og måske ikke engang kan lideægte, lun bearnaise… Men det smager faktiskfantastisk (og helt anderledes end færdigeløsninger), og medopskrift her er det ikke engang møjsommeligt
Piskægget sammen og vend fileteni på begge sider. PengasiusfileterÆg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fiskenbliver sprød og lækker og ikke sætter sigi panden
Jeg fandt for en uges tidsiden en opskrift på pizza, hvor bunden var lavet af kartofler, og da vii går lå indemed en del kartofler, var det da værd at prøve - også for at forsøge at lave en pizza uden "mel"-bund
Hviskartoflerne er meget grimme, kan du skrælle dem først. kartofler – gerne store. Jeg har masser af gange lavet kartoffelbåde iovnen, I ved - kartoffelbåde vendt iolie og krydret med salt og peber (evt
Vi snakker en super nem og rigtigdejligopskrift på æggekagemedkartofler, pakket indilidt velment reklame for Lidl, – jamen, så er det vel en slags win-win for alle parter
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigtmed en gaffel