Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur. Bland grønsagerne og læg dem sammen med laurbærblade og øl i en stor bradepande eller et ovnfast fad - gerne en stor stegeso
Mignonen skal krydres med salt og peber, brunes hurtigt på alle sider og lægges ovenpå en blanding af gulerødder, pastinak og kartofler i tern sammen med et stort løg i både
Porchettaen smager dejligt til fx Grønkålssalat med æble og jordskokker, Rødkålssalat med appelsin, valnød og salatost, Glaserede kartofler og rodfrugter
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Kom grøntsagerne i en kartoffelmospresser eller mos dem grundigt med en gaffel
Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vi stadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøret idag sammen med nye danske gulerødder og blomkål
Skær de søde kartofler i helt tynde skiver – enten med en meget skarp kniv eller på et mandolinjern. Jeg har haft nogle store søde kartofler liggende i køleskabet et stykke tid, uden helt at vide hvad de skulle bruges til