Råstegte kartofler er lidtligesomkartofleriovn, men du skal bruge en del mere fedtstof. De kan også krydres med tørrede krydderurter, paprika, chili eller lignende
Hviskartoflerne er meget grimme, kan du skrælle dem først. kartofler – gerne store. Jeg har masser af gange lavet kartoffelbåde iovnen, I ved - kartoffelbåde vendt iolie og krydret med salt og peber (evt
kartofler, pastinakker, persillerødder, jordskokker, gulerødder, søde kartofler etc. Rør olivenolie og krydderurteri mosen og smagt godt tilmed salt og friskkværnet peber
Mos og piskkartoflerne – brug ikkeelpisker, det gør mosen sej – sammen med smør og mælk. Og der må gerne være lidt tekstur i mosen, så man ved, den er lavet af kartofler
Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vistadig har masser af nye kartofleri vores højbede så er det tilbehøretidag sammen med nye danske gulerødder og blomkål