Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
En rest kartoffelmos, dejligt krydret med hvidløg, lidt mel ogæg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Har man ikke andet, kan man godt blende sin kartoffelmos ganske let, men jeg synes hurtigt det bliver slimet og flydende, så det vil jeg altså ikke anbefale
Rør finthakket løg, ægog mel i. Læg porrerne ovenpå farsen. Når alt skal i et enkelt fad og i ovnen kan størstedelen af opvasken ordnes, mens maden laver sig selv færdig
Ogæg. Hvis man ikke lige har en rest kartoffelmos, kan man også bruge kogte kartofler, som moses eller rives, og man kan selvfølgelig også bare kogenoget nyt
Kartoffelmosog Rodfrugtmos uden Kartofler. Glutenfri "Hveder" og himmelsk Chokoladesmørepålæg. Nogle boller bliver ret bastante og andre igen bliver for porøse
En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Hæld vandet fra mos med en gaffel eller sådan en kartoffelmoser (ved ikke hvad den hedder…. De smagte super godt og jeg glæder mig til at spise de sidste i aften
Læg det i en skål, og mos det med en stavblender. Tilsæt æg, vegetabilsk 'mælk'. kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet
Det er en rigtig god, anderledes og sund måde at få fisk på sammen med en masse lækre grønsager som spinat og gulerødder, ægog så toppet med et låg af kartoffelmos, som bliver en anelse sprødt (man kan også drysse med revet ost, hvis man er til det ) - en lækker form for comfort food