Derefter presses væde ud af den revede kartoffel. Flere steder har vi også bemærket dette på burger-restauranter, hvor man bruger röstien som top eller både top og bund på burgeren
Derudover stod der vist kartoffelRösti på listen også, så hut jeg hvisker. Til burgeren kunne man vælge fire forskellige slags tilbehør - herunder bagt kartoffel, kartoffelmos, pommes frites og salat - den sidste en positiv overraskelse og en god ide, hvis jeg skal besøge stedet igen, da man bliver MEGET mæt af al frituren
Rösti med selleri, gulerod og kartoffel. Egentlig ville jeg have lavet selleribøffer af resterne af sellerien fra kartoffel-porre suppen… MEEEEEN… Da jeg præsenterede den idé for kæresten var ikke just jubelscener jeg blev mødt med (på trods af at jeg har lavet selleribøffer før og han har elsket dem)
Check desuden opskriften på den perfekte mørbrad ud, og servér den med dine röstier. Det er en yderst enkel og billig opskrift, som ikke tager mere en et kvarter at bikse sammen og stege