Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagtkartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagtkartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Åben ikke ovnen mens kartoffelsouffleen bliver bagt, ellers faldet lortet bare sammen. Kartoffelsoufflé er jo ikke andet end kartoffelmos pustet op med æggeskum tilberedt i små finurlige skåle
kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet. Hæld dejen i vaffeljernet, og bag, til vaflerne er gennembagte og
Jeg serverede grønkålssalat med broccoli, forårsløg og avocado samt bagtkartoffel til. Hvis de så i det mindste var til at skære en lomme i og fyldemed noget spændende – men det er ganske umuligt – de er så tynde
Efter bunden har bagt fordeles den revet ost på bunden. Jeg tænkte, at jeg måtte kunne lave en kartoffelpizza uden brødet under, og jeg er faktisk selv ret begejstret for resultatet
Bagtkartoffel møder chili con carne… To livretter i ét måltid…. Derudover har jeg altid, eller ihvertfald så længe jeg kan huske, været helt pjattet medbagte kartofler som tilbehør