Kanelsnegle i bradepande med creme opskrifter

Kanelsnegle – lækre, bløde og svampede!

Kanelsnegle – lækre, bløde og svampede!

Læg sneglene i en bradepande beklædt medbagepapir og lad dem hæve min. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejligintens kanelsmag
Kanelsnegle med banan- og æblefyld

Kanelsnegle med banan- og æblefyld

Rouladen skæres iskiver, der sættes sammen medlidt afstand i en lillebradepandemedbagepapiri. eks cremefraiche, men jeg kan godt lide den lidt svampede bolledej, som smørret giver, netop når det er tilkanelsnegle
Kanelsneglekage

Kanelsneglekage

Held dejen i en bradepande. Spisesmedcremefraiche. Da vi var i Tarmstedt sidste måned havde de linet op med gulerodskage, appelsin- cheesecake, bærmuffins, chokoladekage og sveskekage

MADORGIE

KANELSNEGLE. Lad dejen afkøle (tag den gerne op af bradepanden - på bagepapiret) og skær den i ca. Beklæd en bradepande (ca