Uha, jeg har fået lavet en god kage – en kanelæblekage med blød karamelglasur. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
stødt kanel. Jeg havde ellers lavet en aftale med mig selv om, at der ingen søde sager var før weekenden - men så var det, at jeg fandt en opskrift på en æblekage, som meget belejligt kunne bruges til at udrydde et par æbler ude i køkkenet, og så har jeg ikke kunnet tænke på andet resten af dagen
hvordan skulle foreningen af marcipan, æble, kanel og kardemomme ikke falde i god jord. Jeg bagte æblekagen her i lørdags, hvor jeg besøgte mine forældre sammen med mine søstre, og hele familien var samlet i sofaen
Ikke noget med et lille drys kanel, et jordbær på toppen eller andre uhyrligheder. Hvis du siger æblekage, så siger jeg god, gammeldags, dansk æblekage – for jeg har ikke oplevet den slags æblekage andre steder end i Danmark, altså RIGTIG æblekage