Disse spiselige kys er perfekte som hyggesnacks til fredagshyggen, men jeg bruger dem også ofte som pynt til mine kager – De er jo super smukke og kan laves i alverdens former og farver
Dog er jeg vild med smagen af appelsin, da den er mere mild og rund i kager. For at fuldende appelsinernes frisk smag har jeg toppet kagen med lækker marengs lavet af kikærtevand – jeps, ikke-hvider, aquafaba etc
Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Start med at skære rabarberne i mindre stykker (ca. Marengslåget er sprødt på toppen og blødt inden i. ) drys dem med ½ dl sukker og lad dem trække, mens du rører dejen sammen
Italiensk Marengs Smør Creme. Jeg bruger dagene på arbejde, aftnerne på at se Alle Tiders Barnepige på telefonen - forstiller mig hvordan jeg ville se ud med stort hår og faverige outfits, men uden den nasal stemme
Alle mine kager bliver lavet med kærlighed. Jeg synes at når man laver denne slags kager, så giver det en superflot dynamik, des mere forskelligt pynt man bruger