Sluk for ovnen og lad kagen stå i ovnen mens den køler af - uden at åbne ovnlågen. En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Knus mariekiks, vend derefter alle ingredienserne sammen (man kan også piske en marengsmed æggehvider og sukker, og derefter vende resten i, men så får man en helt anderledes kage, som stadig smager fantastisk)
Kagen pyntes tilsidst med blåbær, jordbærog hakket chokolade. Kagen afkøles og der kommer fyld på. Denne er med lækkert hindbærskum lavet af halv flødeskum/halv creme fraiche blandet med moste hindbær
Og som det også kan ses her på bloggen, så er jeg vild medkagerog desserter medmarengs. I forbindelse med fotos til boligreportage forleden besluttede jeg mig for at lave nogle fine dekorative kager
Denne gang med lidt kakao rørt forsigtigt i dejen og senere et sigtet drys ovenpå de formedekager. De små mini Pavlova blev efter afkøling opbevaret i en kagedåsemed bagepapir imellem lagene, så kagerne ikke klistrer sammen
Er du til en helt simpelt marengskage, der er så nem som muligt, så lav en almindelig marengsbund (kun med sukker og æggehvider) og top medflødeskumog bær