Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Pisk fløden til skum, tilsæt skyr og pisk godt, tilsæt den afkølet hindbærpure, og bland det godt sammen
Hvis du har en kagering/form, som du ‘støber’ kagen i, så sæt den om den nederste bund nu. Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Chokolade og fløde smeltes over vandbad, og der røres med en ske til massen er helt homogen
Øhj øhj øhj – Det her må være en af mine nye yndlingskager. med lidt guldstøv. L fløde. L fløde. 5 dL fløde. 3) Pisk fløden til en let skum og vend forsigtigt mocca/choko-æggeblandingen i. 5 dL fløde. 3) Pisk fløden til en let skum og vend forsigtigt choko/æggeblandingen i
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen. Hakket chokolade, smør og fløde smeltes ved lav varme i en gryde, hvorefter denne ganache fordeles ud over kageoverfladen i et jævnt og forholdsvis glat lag