Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Fløden piskes imens til en let skum. Min mor havde nærmest med lynets hastighed fået bagt de fleste kager, så jeg nåede kun at bidrage med et par stykker
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Chokolade og fløde smeltes over vandbad, og der røres med en ske til massen er helt homogen. Når kagen er helt afkølet, skal den overtrækkes med chokolade
Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Dekoreres medflødeskum inden servering. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedder patissiere creme