Tilsæt et æg af gangen og pisk godt mellem hvert æg. Der til kan man servere en fed cremefraiche rørt op med lidt vanilje eller lidt kanel drysset over
Brug en kagerulle til at rulle dejen ud til en rektangel. Jeg endte med at bage flere kager. Har du ingen af delene, kan du røre dejen rigtig godt sammen med en grydeske med håndkraft
vask og skær frugten i tern/stykker, skrab kornene ud af vaniljestangen og vend det med sukkeret og appelsinsaften, hæld det over frugten og lad den trække i saften imens du laver dejen
Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsboller med kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Det er en af de kager, som uden tvivl hører til i NEED TO EAT-kategorien. Kom forsigtigt mel i lidt efter lidt, indtil du ikke længere kan banke/røre dejen sammen med håndkraft i skålen mere
De fleste opskrifter på Victoria sponge cake dækker egentlig over både bunde og fyld (som er jordbær eller hindbær marmelade), men da vi udelukkende bruger den som bunde i vores kager, springer vi fyldet over
Køl herefter formen på en rist indtil kagerne forsigtigt kan trykkes ud af formen. Der var ikke langt fra tanke til handling og i løbet af kort tid havde jeg en stak lækre chokolade fyldte små muffins i ovnen
På mit arbejde, Café Gårdhaven, har vi altid masser af hjemmebagte kager. hvis du kun vil lave én variation af muffins lader du selvfølgelig være med at dele dejen i ni dele, og fylder i stedet bare mere fyld i hele portionen
Tilsæt lidt mælk for at få den rigtige konsistens – frostingen skal være cremet og lækker, men fast nok til at sprøjte flot ud på kagerne, så den må endelig ikke blive for tynd
Lad småkagerne køle af på en bagerist. Normalt er jeg slet ikke til småkager som disse. Opskriften er ikke direkte afskrift, da der er fejl i opskriften
Passer perfekt til hors d'oeuvres eller små sjove kager til både børn og voksne. Når dejen er færdighævet tages den ud af skålen og deles i tre lige store dele, som rulles til tre ca
Især hvis du er til tunge, bløde og chokoladefyldte kager. - med et strejf af HalloweenFor nu er Halloween jo lige på trapperne, men faktisk er denne skønne brownie en lidt ældre sag, da jeg lavede den i efterårsferien