Tilsæt kammerjunkere, som jo bare er småkager, og du har en sukkerbombe af en dessert. Koldskål er nærmest lige så dansk som Dannebrog, Sankt Hansbål, snobrød og rødgrød med fløde
En dejlig, tung chokoladekage – Den franske Gateau Marcel – med kun fem ingredienser. Der er ganske vidst ingen mel og sukker i denne kage, men det bliver den altså ikke sund af
“Fremmed mad smager bedst” Det er ihvertfald skønt med inspiration. æg – så er det mest korrekte vel stadig, at bruge pasteuriseredeæg (som kommer fra høns i bur) selvom der officielt ikke er salmonella i danske æg mere
Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Smør cremen på den halve honningkage og læg den sammen med den anden halvdel. Pisk æg let sammen med ingefær, kanel, revet skal af appelsin, piskefløde og yoghurt naturel
Pisk æg og sukker luftigt – det tager et par minutter og rør det så sammen med chokolade-smørret. Pisk æggeblommer, vaniljepulver og sukker luftigt og pisk så mælken i lidt ad gangen