En pikant smag af vanilje og lidt sprøde mandler er med til at forsøde æblemosen, som jeg lægger sammen med knuste marcipanmakroner, i stedet for den klassiske æblekagerasp
nemlig en gammeldags æblekagemedmakroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Også rigtig fint at pynte med farvet Marcipan. Åbn en pakke medlagkagebundeog lav den første bund firkantet - skær de runde sider af, brug evt en linial for at få dem lige
marcipan. Bland alle ingredienserne på nær makronerne sammen med en håndmikser. knuste makroner. Pensel stængerne med æg og drys med hakkede mandler og perlesukker
Jeg er KÆMPE fan af Sarah Bernhardt kager. Riv marcipanenog pisk det godt sammen med æg og sukker. Jeg er helt vild med appelsin, og derfor har jeg tilsat lidt appelsinskal i chokoladetrøffel-massen, men hvis du ikke er til appelsin, kan du sagtens undlade det
Derudover ekstra chokolade til at overtrække kagernemed (køb rigeligt). Smør trøflen på bagsiden af makronerne, så det danner en kegleform, og sæt derefter kagerne på køl
Det har indtil videre været en lidt hård påske med blandt andet begravelse, så det har været dejligt at kunne fordybe sig ned i dette lille Sarah Bernhardt projekt og glemme resten af verdenen for en stund
Marcipanmakronermed chokolademousse. Makroner. - Lækre Sarah Bernhardt kager. Makroner. Lav gerne kagerne færdige dagen inden de skal spise - de er klart bedst efter et døgnstid på køl