Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvid chokolade og marcipan – og jeg bruger den ofte
Hindbærmousse. Jeg har brugt fondant til at overtrække kagen, men man kan sagtens bruge marcipan. Derfor blev der i anledningen af mine forældres fødselsdag bagt denne kage
I bærsæsonen kan du erstatte rabarberkompotten med en kompot af fx jordbær og hindbær. Rul marcipanen ud i en cirkel der passer så den dækker og går ned ad siderne på kagen
Næsten ikke til at modstå - frisk og lækker, ja lige til at spise ,Chokolade/marcipan cupcake m/hindbær frosting(Fyld af hindbær mousse i midten)Du skal bruge
Start med at ælte marcipanen sammen med flormelis, citronskal og hindbær. Disse er lavet i små mundrette bidder og har et strejf af hindbær og citron, hvilket komplimenterer den ellers lidt søde kage godt
Konfirmations kage til Kristian, kage er bondekonens chokolade kage , vanillemousse og hindbærmousse med hvid chokolade,overtrukket med chokolade fondant og alm
Frysetørrede Hindbær ril pynt fra Exotic Mix. Hvem elsker ikke karamel - tjaaa jeg gør og har så lidt fundet ud af at SALT KARAMEL er helt fantastisk i kager, så hvorfor ikke også i min JULEKONFEKT - håber også du har lyst til at prøve
nemlig en gammeldags æblekage med makroner, en mørdejstærte (som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen) og bønnebrownien, som er fyldig sag, men som piftes op af en gang syrlige hindbær
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed