Det er en cremet omelet serveret med hashbrowns og en lun tomatsalsa. Et MUST er deres hjemmelavede ricotta pandekager med honeycumb smør, banan, blåbær, jordbær serveret med sirup (13 dollar) – om ikke andet bør du bestille en portion pandekager til bordet, som i allesammen kan dele. en starter såsom en grillet avocado med salsa, koriander og lime aioloi (9 dollar) eller deres crusted crab cake, som er krabbekød formet som små frikadeller og chipotle aioli (12 dollar)
Server med jordbærsalsa, kogte kartofler og dressing. Skyl og nip jordbærrene og skær i små tern. Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salsaen
Krydder bøfferne med salt og peber og anret den med salsaen på top. Entrecote med jordbærsalsa4 lækre EntrecoteSalsa. 300 g rensede jordbær i små ternKødet fra 1/3 cantaloupemelon i små tern2-3 fintsnittede forårsløgSkallen fra ½ økologisk citron fintrevetSaften fra ½ citron1 spsk OlivenolieFrisk basilikum efter smag, finthakket2 tsk. Lad salsaen trække i min 30 min på køkkenbordet inden servering
Lun chokoladekage med blødenede hjerte, serveret med vanilleis og jordbær coulis. Jeg havde været på opdagelse i min kopi version af Lonely Planet, købt hernede for en slik, og havde læst om La Salsa, en tapas restaurant lidt vest for vores sø