En sundere udgave af indbagtlaks, hvor kartoffelmosen her, giverlidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Kartoffelindbagtlaks og hytteost er en ret utraditionel, men i den grad lækker opskrift. Opskriften er minvidereudvikling på "spinatroulade med røget laks", og er ikke desto mindre en vidunderopskrift uden lige
Kan du huske min sundere opskrift på indbagtlaks. Den traditionellebutterdej er erstattet med kartoffelmos, som får en utrolig lækker konsistens, når den varmes i ovnen
Rul en plade butterdej ud og smør osteblandingen på, hvorefter små laksestykker kommes på toppen. Svits løgene til de bliver bløde og kom det op iosteblandingen
Fordel blandingen ud på butterdejen og læg en stykke laks ovenpå. Er man ikketil denne "fede" version, kan der alternativt bruges filodeji stedet for butterdej
Ved at lave den på kartoffelmos frem for butterdej, øger du ligenæringsværdien (vitaminer og mineraler) samtidig med at du sparer på energitætheden (færre kcal)
Det fantastiske ved denne ret er, at du får samme lækre konsistens som butterdej - eller personlig mener jeg, at den er endnu bedre, og en lækker smag af kartoffelmos
Indbagte rejer & grøntsager m/ sursød sauce. laks. Pangasiusfilet m. Spinat-roulade m. røget laks 4 stk Laks, fersk (med og uden skind). 250 g Spinat- frisk eller dybfrost. 0,5 stk Butterdej rulle fra køledisken
Butterdej er en fantastiskting, da det kan bruges med en masse forskelligeingredienser eller kødtyper, fx oksekød, fisk herunder laks, svinekød eller kalvekød