Imens manlaver saucen er duftindtrykkene ikke ligefrem imponerende, må jeg indrømme. Server med en god burgerbolle og dit foretrukne fyld (eksempelvis coleslaw er et godt bud)
Mad laver jeg stadig og denne her har jeg lavet mange gange efter hånden. Man kan selvfølgelig lave den helt færdig på komfur ved lav varme – men jeg kan godt lide den gyldne top fra ovnvarmen
Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som manlaver til Halloween
Det fungerer altså bare, så det laver vi ikke om på. Man kan stor set købe pulled pork/-chicken/-beef i alle supermarkeder, men der er intet der slår den hjemmelavede udgave
Der er masser af mulighed for variation når manlaver veggie burgers. Det er dog ikke altid at tiden eller overskuddet lige er der, så kan man nemt bruge købe-burgerboller (de fleste i butikkerne er veganske), andet vegansk brød eller endda rugbrød
Den anden er en sur-salt-stærk soyasovs, som manlaver ved at blande. Små forårsruller (de kan fryses, før man steger dem, og er gode at have på lager), marineret stegt laks, asiatisk coleslaw, to dipsaucer
Dagens frokostbesøg blev hos Onkel A som laver gode gamle håndmadder på. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for