Tiden afhænger af, hvor store de er. en halv time plejer at passe meget godt. Lam er også påskemad iItalien, og du skalikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketraditionifamilien
Og så skal den helst have stuetemperatur, inden man sætter den iovnen. Ridslammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket friskrosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronenikke må være overfladebehandlet)
På søndag går turen tilminesvigerforældre, hvorvi også skal hygge os med endnu en påskefrokost og jeg ved, at Oskar glæder sigtil at se sine bedsteforældre og ikkemindstsine store fætre
Taler under middagen og sammenkomst på de lokale hold hvorvi takkede hinanden for godt samarbejde og gode ture brød gaflens pendulfart mellem tallerken og mund
Så er der nem mad på andre dage, hvor man ikke orker at lave ret meget af den ene eller anden årsag. Vi er faktisk mest indenforidagtimerne, hvorvi har vores lille varmepumpe til at lave airconditiontil os og kattene i stuen, men går vi ud, skal der masser af solcreme på
Normalt forsøger jeg at holde igen på fedtstof og sukker, men jeg må erkende, at denne weekend hører til en af de få, hvor der er brugt "rigelige" mængder af både det ene og andet
Køllen er iovnen, hvor den skal stå længe og blive godt og grundigt mør. Hvis man ikke ved, hvordan man laver flødekartofler, kan man finde en opskrift her på bloggen ved at skrive flødekartofler i søgefeltet
Alt efter hvormegetkødspisende man er, kan man enten være to eller en om en skank. Man kan nu lade kødet liggeimarinaden, til man skal bruge den, eller man kan lægge kødet iovnen med det samme