Brødetbliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighedirøremaskinen med en ”spade”
Share on FacebookDette indlægHurtigt Hvede Grydebrød er hentet fra BRØDET. Et Hvede grydebrød er et meget luftigtbrød der ikke skal æltes og som bages i en gryde
Det der sker er at brødet får en skorpe ret hurtigt og alt luften ibrødet kan derfor ikke komme ud. Hvis man vil lave et andet brød, i en normal gryde, skal dejen have ca
brødtil. Varm olieni en gryde. Nogle gange kan det enkle gå hen og blive det bedste. ret, hvishovedingredienser er rodselleri og flødeost samt løg og ikke meget
Smag derefter suppen til med salt, peber og citronsaft, og servér med skønt brød, creme fraiche, friske krydderurter eller måske dissefabelagtige, knasende kikærter
Lunt ciabattabrød. timianigryden med olivenolieni et par minutter. Det er efterår og suppe tid. En af mineyndlings supper er denne lækre, sunde og cremet jordskoskekuppe – Og den er tilmedvirkelig let og ret hurtig at lave
De er også altidi meget høj kurs herhjemme, og forsvinder ganske hurtigt. Jeg kan, som man nok kan se på mange af de andre opskrifter, godt lidelidt grovere brød, og jeg syntes det klæder sådan nogle fødselsdagsboller rigtig godt med lidt fuldkornsmel
Tunmoussen serveres med lidt grønt – normalt vil jeg foretrække brøndkarse, men dild eller almindelig karse smager også skønt til – ristetbrød og citron