Jeg kan godt lige at få hjemmebagtbrød i weekenderne og det samme kan familien, men nogle gange er jeg altså bare for doven til at vente på at det skal hæve en eller flere gange
Hæld en kop koldt vand i bradepanden i bunden, og luk hurtigt lågen for at udnytte dampen. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagtbrød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
Tirsdag blev de to ting til en lækker og let aftensmad sammen med et par skiver hjemmebagtbrød. Mandag skulle Bondemanden igen i kontortøj og til heldagsmøde i Aabenraa
Den er nemlig et must for dig der godt kunne tænke dig at lave hjemmebagtbrød og rugbrød, men den kan også blande en større mængde kagedej, piske flødeskum og en masse andre ting
Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Hold øje, da det kan være forskelligt fra ovn til ovn, hvor hurtigt temperaturen kommer ned. Brødsmagen udvikles bedre og brødets krumme bliver sej på den helt rigtige måde og dejligt saftig
For hvis man fryser nogle af de friske brød ned, er der hurtigt frisk brød lige når det skal være. Den bliver så hurtigt integreret i din egen dej, og så vil den bære dit præg
Når ovnen er varm flyttes bollerne på bagepapiret over på den varme bageplade, der hældes en kop vand i bradepanden i bunden af ovnen for at skabe damp, og ovnlågen lukkes hurtigt herefter
Den er bedst samme dag, da den hurtigt bliver tør. Jeg har aldrig syntes, det var så tiltalende med brød med kanelsnask på, men efter at have prøvet at bage og spise den her brunsviger, har det gjort den holdning til skamme
De gik som varmt brød. Vi spiste flute til – ikke hjemmebagte, men jeg havde dog lige peppet de færdigkøbte op ved at dryppe skorpen med citronsaft, penslet med flydende honning og drysset med korianderfrø og fennikelfrø og grillet dem i 5-7 minutter
DET GÅR HURTIGT OG ER LETTERE AT BRUGE END EN PIZZA-SKÆRERMUMS. og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller