Honning mandler opskrifter

Honningristede mandler

Honningristede mandler

De er tilgengæld en del sundere, da jeg har undgået at bruge sukker, men honning i stedet. Alle slags nødder kan bruges, men disse minder mig lidt om brændte mandler
Honningglaseret kylling med mandler

Honningglaseret kylling med mandler

Nærmest alle har honning og nødder derhjemme. Hvis du ikke har mandler, kan du sagtens bruge andre nødder, som f
Sunde kanelsnegle med æble og mandler

Sunde kanelsnegle med æble og mandler

Rør honning, salt, kokosolie og kardemomme i og ælt melet i lidt ad gangen. Kanelsneglene er lavet på en grov dej og er fyldt med æblemos, kanel, en smule smør og grofthakkede mandler
Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt

Kog fløde, sukker og honning op i en lille gryde, til sukkeret er smeltet. hjemmelavet fransk nougat, som du kan finde en opskrift på lige her, og disse lækre chokoladekarameller med ristede mandler og havsalt
Grønkålssalat med salte mandler og granatæbler

Grønkålssalat med salte mandler og granatæbler

Appelsinsalat med syltede rødløg og honningristet solsikkekerner. Saltmandler. Copyright © CA food and cakes [Grønkålssalat med salte mandler og granatæbler], All Right Reserved
Gedeost, babyspinat og ristede mandler

Gedeost, babyspinat og ristede mandler

Dryp honning og olivenolie over hvert oste stykke. Babyspinat med ristede mandler100 gr ristede mandler250 gr babyspinat200 gr gedeostet par kviste timian4 tsk honning6 tsk olivenolie6 skiver parmaskinke2 avocado50 gr  høvlet parmesan1 håndfuld frisk bælgede ærterRist mandlerne i ovnen på 200 gr i ca. 1 spsk grov sennep1 tsk honning1 spsk balsamico4 -5 spsk olivenolieHavsalt og friskkværnet peberRør sennep med honning og balsamico. 100 gr ristede mandler. 4 tsk honning. 1 tsk honning
Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

Fransk nougat med ristede pistacie og mandler

150 g mandler. 200 g honning. – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°