Laks er en fed fisk og indeholder det sunde fedt. Laks er en fantastisk fisk. Til sidst er laks er en god kilde til D-vitamin, selen, folat, fosfor og kalium
Laksen drysses med salt og peber. Laksen lægges med skinedet nedad i et smurt fad. Limesaften hældes over hele laksenoghonningen dryppes ligeledes over
E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. -. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
Bland creme fraiche med persille, hakkede mandler, champignon og løg og smag til med salt og peber. Servér fileterne med frisk pasta eller kogte kartofler
Om det så bare er et skvis citron og flagesalt (simpelt og så godt) eller om det er medhonningog hasselnødder (en af mine favoritter), så kan det næsten aldrig gå galt
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Laksen. Noget af det bedste ved at "lege" lidt med maden og prøve sig frem er, når man kommer frem til en ret og en smag, som er lige i øjet
Husker I reklamerne med Minna og Gunnar, under sloganet “det ‘ ikk så ringe endda”. Laksen placeres på et stykke sølvpapir med skindsiden nedad (et stk
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.