½ dl eddike. Med hjemmelavetrødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
Man kan selvfølgelig tilsætte alle mulige tørrede frugter til sin rødkål, men jeg foretrækker den efterhånden helt old school uden så meget andet end eddike og ribsgele
1 lille hvidkålshoved - kan med fordel erstattes af spidskål eller rødkål, alt efter årstid. 1 dl æblecidereddike - andre eddiker kan naturligvis bruges. 2½ dl hjemmelavet mayonaise - alternativt Hellmann’s
Hjemmelavetrødkål. Smag til – måske skal der lidt mere eddike eller lidt mere sukker i. Vi skal lave en rigtig gammeldags frokost med blandt andet ribbenssteg fra den gode gris, og der skal være masser af rødkål til
hvid eddike. Bare ren hjemmelavetrødkål. I lørdags skulle jeg til julefrokost, hvor maden var et sammenskudsgilde, og jeg skulle have flæskesteg og rødkål med
I mange familier er der tradition for, at man spiser flæskesteg med rødkål juleaften, men jeg tror ikke jeg er den eneste, der godt kan finde på at tyvstarte på den lækre mad
Jul = rødkål (blandt meget andet) og rødkål… dét’ godt. ) Jeg lavede min egen rødkål den anden dag, fordi jeg gerne ville prøve noget andet end den traditionelle rødkål
½ dl lagereddike. Ribbensteg med rødkål uden sukker. Tilsæt saften, eddiken og vandet. ½ kg rødkål (før snittet hvis i ikke vil ud og finde et helt rødkålshoved)
For mig er det nemlig ikke "rigtig" jul, hvis ikke rødkålen er hjemmelavet. Ordlyden er min mors, jeg har bare erstattet den gammeldags husholdningseddike med en ordentlig æbleeddike eller æblecidereddike
Rødkålen er for sød, de brunede kartofler en smule kvalmene i længden og sovsen lidt kedelig. Det øverste tykke lag af kokos- mælken, tages fra, røres sammen med citron, eddike, salt og peber og røres i salaten
HjemmelavetRødkål. Nu er jeg jo alligevel igang, som jeg plejer, med at lave årets rødkål der skal bruges juleaften, men bestemt også dagene derefter, bl