Med hjemmelavetrødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
I mange familier er der tradition for, at man spiser flæskesteg med rødkål juleaften, men jeg tror ikke jeg er den eneste, der godt kan finde på at tyvstarte på den lækre mad
I denne version har jeg anvendt en virkelig skøn hybente med stykker af hindbær og jordbær. Min tidligere version af ice tea var med friskpresset juice, og det vil egentlig altid være min anbefaling af presse appelsinsaften selv
Det er virkelig nemt og hurtig lavet og giver ca 2 store flasker, som kan holde sig på køl i op til en måned. 2 liter vand. 200 gram ingefær. 2 øko citroner. 2 spsk rørsukker. Drik 2 cl om dagen. 2 liter vand. 200 gram ingefær. 2 øko. 2 spsk rørsukker
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
25 g Solsikkekerner. 25 g Kokosmel. 2 spsk. 25 g Chokolade. Bages i 15 - 20 min. 25 g Solsikkekerner. 25 g Kokosmel. 2 spsk akacie honning. 25 g Chokolade
150 g margarine150 g sukker3 æg2 spsk. 200 g naturel flødeost. 2 spsk. Tænd ovnen på 225 grader. Kagen bages i knapt 10 minutter i en 225 grader varm ovn. 2 spsk kakao. 200 g naturel flødeost. 2 spsk vaniljesukker
Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret. Ingredienser 500 gram kartofler 1 bundt radiser i fine skiver½ dl snittet purløg Et bundt forårsløg i fine skiver1 rødløg i ternEt bundt asparges i mundrette stykker1/2 æble i fine ternMarinade1 dl olivenolie1 spsk vineddike1 tsk Dijon sennepSmag marinaden til med salt og peber1. Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Tilfør evt 1/2 dl finthakket dild, for at give salaten ekstra sommersmag. 1/2 æble
Kom bagepapir i en form på cirka 22 x 22 cm så bunden nemt kan løftes op efter bagning. Bag bunden ved 180 grader i cirka 20 minutter til den er let gylden. 2¼ dl mel. 120 g mælkechokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.