Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. 1 kg hindbær
- en håndfuld frosne hindbær. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. Jeg skrev nemlig forleden, at jeg manglede ideer til at få brugt den friske ingefær
Så blev der også lavet jordbær/hindbær ispinde. Nemlig hindbær og jordbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær eller måske bare nogle ekstra hindbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær
glas “Hindbær Mojito”. 8-10 friske hindbær (hvis i bruger frosne, skal der nok tilsættes ekstra sukker). 1) Kom hindbær, mynte, rørsukker og lime ned i et glas og mas det godt, så saften fra limen kommer ud og blander det hele sammen (brug gerne en morter). Haslund 8-10 friske hindbær