Hindbærcoulis opskrifter

Hindbærcoulis

Hindbærcoulis

Jeg har forsøgt mig med at lave hindbærcoulis. Efter kæresten og jeg var ude at spise brunch, hvor vi fik yoghurt med hindbærcoulis har vi snakket om at lave det selv
Panna cotta med hindbærcoulis og karamel

Panna cotta med hindbærcoulis og karamel

Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version med hindbærcoulis og karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)
Sund cheesecake med skyr

Sund cheesecake med skyr

Hindbærcoulis. Hindbærcoulis. Hindbærcoulis. Sund cheesecake med skyr. Posted on november 19, 2014 by Ikoekkenet in Dessert, Kage, Sunde alternativer
Mazarintærte

Mazarintærte

for eksempel god vaniljeis eller måske en hindbærcoulis. Jeg har en tilståelse. Jeg elsker mazarintærter
Panna cotta med æble og karamel

Panna cotta med æble og karamel

Der er egentlig allerede en opskrift på panna cotta med hindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
Chi’ à l’amande

Chi’ à l’amande

Servér med frisk frugt, lidt hindbærcoulis (kog et par håndfulde hindbær op med et par spsk vand, sød med lidt ahornsirup) eller den klassiske kirsebærsauce (men det er vist i hvert fald for tidligt til dén, ikke
Hindbærcoulis

Hindbærcoulis

4 personer. Det skal du bruge. 100 g sukker. 500 g frosne eller friske hindbær. 1 tsk vanillesukker. Lidt vand
Nytårsdessert - en chokoladebombe uden lige!

Nytårsdessert - en chokoladebombe uden lige!

Hindbærcoulis. Hindbærcoulis. De sidste mange år har jeg stået for desserten nytårsaften, og jeg glæder mig hvert år til at lave en dessert hvor der gerne må gøres lidt ekstra ud af det
Cheesecake med mandelbund

Cheesecake med mandelbund

Da ostemassen havde sat sig, hældte jeg en hindbærcoulis (se opskriften HER) med 2 ekstra stykker husblas hen over og stilte den tilbage i køleskabet
Daim-is

Daim-is

hindbærcoulis. Jeg har derfor lige sat 2 Daim islagkager i fryseren - åhh, det er bare de bedste is der findes
Fars fødselsdagskage

Fars fødselsdagskage

Når kernerne er siet fra så har du den skønneste koncentrerede hindbærcoulis, som stilles på køl og gemmes til dagen efter, når kagen skal pyntes
Lagkage.

Lagkage.

Andet lag består først af hindbærcoulis dernæst af flødeskum rørt sammen med hindbærmarmelade. Udenpå er der hindbærskum, pyntet med prikker af hindbærcoulis og chokoladespåner
Nøddetrekanter

Nøddetrekanter

frysetørret hindbær og kakao samt en hvid chokolademousse med hindbærcoulis og nøddespecie. Lad dig ikke skræmme af, at der er hele 4 "delprocesser" i denne kage