Glutenfri Chokoladekage med mokkacreme
Glutenfri Start
Glutenfri Start
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 140 g margarine</span></li>
  • 150 g mørk chokolade 70%</span></li>
  • 1½ spsk. kaffepulver (instant kaffe)</span></li>
  • 150 g sukker</span></li>
  • 4 æg (mellem str.)</span></li>
  • 150 g alm. mandelmel<strong>*</strong> (4 dl)<br/></span></li>
  • 50 g fint kokosmel<strong>**</strong> (1 dl)<br/></span></li>
  • 1 tsk natron</span></li>
  • 1 tsk bagepulver</span></li>
  • 1 tsk vaniljepulver</span></li>
  • 2½ dl flormelis (sigtet)</span></li>
  • 2 tsk kaffepulver (instant kaffe)</span></li>
  • 30 g margarine</span></li>
  • 1-2 spsk koldt vand</span></li>

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.