Noget som er virkelig smart, er grød man kan lave om aftenen og spise om morgenen. Denne udgave er lavet på havregryn og er et super lækkert alternativ, hvis man syntes at ens havregrød er blevet lidt for kedelig
Derfor har jeg skudt havregrødssæsonen i gang igen. Bløde futter, striktrøje, tændte stearinlys og så en lun havregrød – det er sådan, jeg starter de tidlige timer i øjeblikket
) Som prikken over I'et kan du strejfe grøden med en sjat vaniljesirup, og på den måde får den en dejlig sødme, for selvom der ikke længere er vinter (selvom man skulle tro det med alt det hagl), så smager de spanske jordbær altså heller ikke heltaf sydens sol og sommer endnu
I vinterhalvåret plejer jeg at spise havregrød, som vist på billedet, lavet med mælk og lidt salt. I weekenden plejer jeg også at spise en lille portion havregryn/havregrød, inden jeg spiser lækre boller eller rundstykker - så føler jeg mig mæt i længere tid
I dag blev det til en topping ala æblegrød og det passede perfekt til det kolde vintervejr udenfor. Jeg ELSKER havregrød om morgenen og har efterhånden lavet det i et utal af varianter med laverdens toppings
E. l. s. k. e. r. m. o. g. n. a. d. ø. p. L. i. u. j. t. f. ,. h. v. G. å. æ. F. D. b. y. c. H. M. U. S. O. B. &. (. 1. ). I. 4. 5. 0. 6. 2. K. R. T. -. N. P. 8. 3. 9. 7. g l