Skræl ingefæren og hak ingefær og hvidløg fint. Smag i så fald til med sojasovs, fiskesovs eller alm. Tilsæt så hakket ingefær, hvidløg, forårsløg og auberginer
Første gang vi fik lige netop denne ret var hjemme hos mine svigerforældre, hvor min svigerfar havde været i køkkenet og havde lavet denne lækre gryderet
Hvis man ønsker dessert kan man servere lidt frisk frugt eller en frugtsalat blandet af forskellige sjældne frugter lagt i en sukkerlage kogt med hel kanel og hel ingefær og smagt til med citronsaft og reven appelsinskal
Det blev til en fyldig gryderetmed tomater, bønner fra haven og majs fra fryseren. Sådan en gryderet ser ikke nødvendigvis særlig køn ud – men den smager godt, og den passer faktisk fint i farven til de brunorange solhatte, så det må vi se stort på
Tag en stor skål vand, lig hvert enkelt rispapirstykke kort tid i blød, tag op og fyld det med den krydrede ret, rul sammen og spis rispapirrullerne sammen med en god frisk salat med frugt i, som giver modsvar til den krydrede rispapir ret
Når efteråret rammer går jeg ofte i jeg-spiser-kun-efterårsmad-mode, hvorfor at mine skønne salater pakkes væk, de rå grøntsager ligeså, og i stedet holder jeg mig beskæftiget i køkkenet med varmende supper, gryderetter og veganske retter som denne, som føles varmende og givende på de kolde dage
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
en klump hakket friskingefær. Pres hvidløg og skræl og hak ingefæren fint. Det er ærgerligt, for den smager rigtig godt og kan bruges på mange måder, for eksempel bagt i ovnen, i supper eller som her i en gryderet
den lækre, runde, krydrede, cremede smag fra det indiske køkken. Smag til med salt og peber og evt nogle af krydderierne (vi har jo alle forskellige smagsløg
denne gang retten medfrisk spinat, og spiser stort set altid friske grøntsager. Frisk. krydderier, chili, ingefær og olie (og salt), og er lækker krydret og kraftfuld