Grove boller uden æg opskrifter

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

Grove boller med oliven, oregano og soltørrede tomater

De kan nemlig sagtens spises udenpålæg men er også lækre med fx ost og sprød salat i. Jeg fik nemlig for et stykke tid siden tilsendt en ordentlig portion af forskellige oliven fra Gaea, en græsk producent som også kan købes i Danmark, som blandt andet producerer økologiske oliven, der pakkes i poser uden væske og konservering for at forbedre smagen
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Søndag morgen bagte jeg en portion langtidshævede boller. Det er så dejlig let at tage en skål dej ud af køleskabet og forme en portion boller
Grove boller med æble og valnødder

Grove boller med æble og valnødder

H. v. i. s. m. a. n. k. l. d. e. t. g. r. o. u. b. ,. h. y. p. å. f. æ. ø. B. G. (. 1. 5. ). 0. 2. j. c. ½. 3. M. -. D. 7. S. O. F. I
Gode, grove boller med femkornsflager

Gode, grove boller med femkornsflager

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget femkornsflager, grovboller. Vis alle indlæg af Karen Engell Dalsgaard →
Grove chapati med krydrede kikærter

Grove chapati med krydrede kikærter

Bland alle ingredienserne og form fire boller af dem, som du ruller heeelt tyndt ud. Læg først lidt salat på brødet, og smid så et par tomatskiver på sammen med lidt løg
Grove Rundstykker med Hytteost

Grove Rundstykker med Hytteost

J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. å. l. æ. v. h. u. y. m. S. B. ,. ø. H. D. j. b. c. G. R. 1. 6. I. 5. 0. 2. 3. (. ). ½. F. T. Æ. 4
Spinat boller

Spinat boller

Ifølge min kostplan spiser jeg løbende en del brød, boller m. For at jeg har lidt at vælge mellem laver jeg ofte mad boller/skinkeringe – som smager helt fantastiske
Grove pitabrød

Grove pitabrød

Brug en kagerulle og rul bollerne ud til pitabrød (ca. Opløs gæren i det lunkne vand og tilsæt derefter olie og salt og det grove mel
Koldhævede boller med æble og kanel

Koldhævede boller med æble og kanel

Æblerne giver en dejlig fugtighed, og så er dejen nem at lave og fyldt med havregryn og lidt fuldkornsmel, der gør dem grove, giver mere bid og mæthed
Grove Sandwichboller

Grove Sandwichboller

Sæt bollerne på en bageplade og sæt dem midt i en forvarmet ovn. Del herefter dejen i 8-10 stykker og form dem til boller. skrues temperaturen ned til 150°C og bollerne bager videre i 15 min
Grove Sandwichboller

Grove Sandwichboller

-) Dejen skal minde om dejen til vores nemme glutenfri boller med gulerod, hvis det kan hjælpe…. Anne Frandsen siger