Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg. Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre
De her grovboller bugner af lækkerhed. Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Disse koldhævede grovboller, er simpelthen de nemmeste at lave. Lige nu sidder jeg i skrivende stund og nyder sådan en grovbolle her med ost og smør på, sammen med en kop kaffe
J. e. g. b. a. r. l. t. i. d. s. v. m. n. o. -. ,. j. p. æ. k. h. f. å. y. (. D. I. u. c. ). ø. T. R. O. C. 2. 0. 4. 1. 5. /. F. P. 3. H. L. ½. E. 8. M. S. x. w. 7. =. &. K