Grovboller med grahamsmel opskrifter

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller

Koldhævede grovbollermed Ølandshvede og maltmel. Dejen fordeles på bagepapir med to skeer (den er meget våd
Grovboller med hampefrø

Grovboller med hampefrø

Indlægget Grovbollermed hampefrø blev vist første gang den Annemette Voss. Hamp er utrolig sundt og fyldt med protein
Grovboller

Grovboller

Jeg elsker nemlig hjemmebagt brød, især med lækkert pålæg. Man kan også lave dem mere eller mindre grove ved at ændre på forholdet mellem grahamsmel og hvedemel, men jo grovere de bliver, jo hurtigere bliver de også tørre
Grovboller

Grovboller

Bland salt, sukker, hvede- og grahamsmel sammen, og kom det i den opløste gær sammen med kornblandingen
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Koldhævede Grovboller. Jeg søgte lidt rundt på nettet til at starte med, og fandt inspiration fra Valdemarsro
Grove sesamboller

Grove sesamboller

Skønne grovbollermed knækkede hvedekerner. Ægget piskes sammen og pensles på bollerne, og drysses til sidst med sesam
Italiensk inspireret burgerbolle

Italiensk inspireret burgerbolle

Italienske grovboller. Det blev til en omgang lækre og luftige boller med durummel og med et grovt twist af grahamsmel

Efterårsboller

De her grovboller bugner af lækkerhed. Det er stadig november (lidt endnu), og hokkaido græskarret er i sæson, så derfor tillader jeg mig altså, at kalde de her herligheder for efterårsboller Jeg synes det er vigtigt at spise efter årstiderne, og dermed mindske efterspørgslen på importerede fødevarer, som er uhensigtsmæssige for vores miljø
Grove koldhævede kerneboller

Grove koldhævede kerneboller

Disse koldhævede grovboller, er simpelthen de nemmeste at lave. Lige nu sidder jeg i skrivende stund og nyder sådan en grovbolle her med ost og smør på, sammen med en kop kaffe
Italienske grovboller

Italienske grovboller

De er fulde af god smag og vil passe både til fødselsdagsbordet med smør og syltetøj, frokosten med pålæg eller som sandwich
Grønne grovboller

Grønne grovboller

grahamsspeltmel , grahamsmel eller fuldkornsmel100 g. med vand eller ægBages ved 180 grader i 20 minutter De smager bare godt
Opskrift På Grovboller

Opskrift På Grovboller

Pensl bollerne med mælk, og drys medgrahamsmel. grahamsmel. De sidste gulerodsboller er nu spist, så i dag bagte jeg en potion grovboller

Koldhævede frugtboller

Lækre, langtidshævede grovboller. Tilsæt rosine og abrikoser (abrikoserne klippes I mindre stykker med en saks)