Da det hele skulle gå lidt hurtigt blev alt grønttillasagnen "ordnet" på min foodprocessor, så det tog ikke lang tid inden min kødsauce simrede på komfuret
Det gør det lidt hyggeligere at sidde og spise alt det grønnetil for eksempel en lækker lasagne. En lille salatanretning, som er holdt let og grøn, er perfekt at anrette i portionsskåle
Hak de resterende grønsager og tilsættil efter kødet er brunet. Personligt synes jeg faktisk også, at lasagne smager meget bedre uden ost, da det ikke ligger sig nær så tungt i maven Opskriften er udviklet efter hvad vi kan lide af grønt herhjemme og selvfølgelig med henblik på at den skal være laktosefri
spidskålsalat, bønnesalat, tomatsalat eller blot en ganske almindelig grønsalat med hvad der er at byde på i køleskabet – tomater, fetaost, champignoner eller lignende
Gulerod, squash, peberfrugt, bladselleri og spinatblade er bare nogle af de grøntsager, man med fordel kan tilsætte (så skal man have fat i et større fad), men jeg foretrækker faktisk lasagnen som den er med grøntsager eller salat ved siden af