Kom tilsidst lige inden servering kinakål og chorizio i. Kom kylling og grønt i. Til 6 Per. 1 kg kogt fuldkornspasta ( husk salt ) 3 pa kyllingetern 300 g chorizio pølse i tynde skiver 1 glas sorte oliven 1/2 agurk i tern 2 peberfrugter i tern 1/2 po frosne ærter 1/2 kinakål i tynde strimler 1/2 - 1 dl olivenolie 1-2 spsk grill krydderi 2 tsk salt Kom salt olie og grill krydderi på den kogte pasta
Når det kommer til sommer og grill, er en af mine foretrukne salater denne nostalgiske Grønnesalat med mormordressing, piftet op med asparges, ærter og radiser
Tilberedningstid. De grønne asparges kan passende gøre kødet selskab på grillen. Tag det herefter op, rens det for krydderurterne, og smid det på en brandvarm grill, så der kommer stegeskorpe på den ene såvel som den anden side
Ingenting gir bedre smak til maten enn masse friske urter ღ. Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
grønne asparges. Salaten passer fint til de fleste slags kød, men jeg synes nu, at den kommer mest til sin ret, når den serveres til en god, grillet steak eller bøf
Frisk grønsalat. Lørdag stod den på lørdagsmad i det, jeg vil kalde "helt traditionel forstand" - til gengæld blev det hele lavet fra bundet, og det smagte himmelsk
Blandede grønnesalater. Grill dem let på en grillpandetil brødet er blødt og har fået en let skorpe. Retten fungerer rigtig godt som en let hovedret, men er også god som en forret til flere