Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Vi spiste dette Glutenfrigrydebrødmed majsmel til som mest af alt minder om chiabatta brød. Smag til og nyd en tallerken rygende varm chili cin carne med et drys persille og et stykke lækkert brød
Det færdige resultat er et super lækkert og saftig brød, med den rette konsistens og smag, den ligger måske lidt til den salte side, men det vil de fleste nok ikke bide mærke i, da vi er en nation af salt glade mennesker
Problemet medglutenfri mel-typer er at de ikke er særligt fiberholdige, så det er vigtigt, synes jeg, at tilsætte ekstra fibre og så bliver glutenfritbrød hurtigt tørt, så man skal virkelig passe på, at dejen ikke er for tør
Hvis det skal bruges til pitabrød, kan du evt. til pitabrød m. 50g skyllet og kogt quinoa (25g i tørvægt). Kikærterne har stået i brød i 10-12 timer, koges derefter i
Start med det glutenfri og reguler mængden af speltmel alt efter hvor klistret en dej, du ønsker. Jeg koldhæver stort set altid mit brød, da jeg synes det giver den bedste smag, og så synes jeg, det er så dejligt at stå op til friskbagte boller