Her vil jeg lige komme med nogle af mine bedste bud på, hvad du kan toppe din pizza af med. Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt
Grød fra noget nær verdensbedste kæde. Jeg gad ikke være hende den besværlige og havde på forhånd besluttet mig for bare at finde det bedste bud på menuen uanset hvor vi var
Mandelmel er noget af det bedste, når man skal bage glutenfriebrød. Det bedste produkt i kategorien Superfoods er det økologiske fedtreducerede mandelmel
Hans opskrift på ”Verdensbedstebrød” lykkedes i dag helt fantastisk i en glutenfri udgave. Jeg skulle selvfølgelig starte med at være lidt smart, som den sundhedsfreak jeg trods alt er – når det bare ikke lige drejer sig om kager – så jeg startede med at prøve at bage et brød med alverdens kerne og jeg ved ikke hvad – total fiasko, anden gang prøvede jeg med dejen fra min opskrift på langtidshævede boller – endnu mere fiasko
Verdensbedstebrød. Man bager da et franskbrød Og det viste sig at være den helt rigtige løsning, da det næsten er som om, at formen giver “fugt” til dejen
Jeg har prøvet at lave vildgær og surdejsbrød efter den og det blev vidunderligt, faktisk vil jeg gå så langt som til at sige det er det bedste GF brød jeg har lavet nogensinde
Brug glutenfri mel, hvis du har valgt at spare på de stivelsesholdige kulhydrater – LCHF (low carb high fat) eller paleo/palæo (stenalderkost) – eller lider af glutenallergi