glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel. For at give det glutenfrie. i brødet. Hampemel har en mildere smag af hamp, med en let
Når brødet har kølet lidt af, så nyder jeg endeskiverne med hytteost. Jeg har bagt dette brød mange gange nu, og endelig er jeg nået til den fremgangsmåde, som giver os det brød, som vi virkelig kan lide
(Selvfølgelig nok nemmest medglutenfritkøbebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfribrød og kager
(Selvfølgelig nok nemmest medglutenfritkøbebrød og så pålæg. Emmerys, der har glutenfrit "rugbrød" af quinoah, og Naturbageriet, der har et bredt udvalg af økologiske og Glutenfribrød og kager
Nu blandes resten af fordejen med lunkent vand, salt, olie og FiberHUSK. amarant, hirse, boghvede. Dette glutenfrisurdejsbrød smager skønt og minder meget om rugbrød
Husk hæveevnen er anderledes i de glutenfri meltyper, og derfor vil resultatet ikke blive det samme. Masser af Grøntsagsmad, godt Brød, fristende Kager, varmende Supper og lækre Desserter