H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
Du kan bruge denne marcipan til at lave lækre marcipankugler eller andet, eller du kan gå denne vej, og lave den som fyldtechokolader, med en skøn chokolade ganache
Og jeg besluttede, at gaven skulle være hjemmelavede, fyldtechokolader - dels fordi jeg havde chokolade til overs fra Mudcaken, dels fordi det bare smager mega godt
I dag har jeg lavet fyldtechokolader, med café latte ganache. Temperer det overskydende chokolade igen og fyld oven på ganachen, skrab fri, så chokoladerne nu har en bund
Mens du venter på dem, kan du jo passende lige tjekke et par af mine favoritopskrifter ud her. FyldteChokolader er selvfølgelig gode hele året, men for mig hører det sig særligt julen og nytåret til med hjemmelavede fyldtechokolader
Fyldtechokolader med karamel. Bank formen mod bordet et par gange, ret hårdt – så sikrer du dig at luftbobler forsvinder og du derved får en pæn overflade på de færdige chokolader