Tiden til hjemmelavet julekonfekt er i gang, og fyldet i disse chokolader er simpelthen perfekt. Sæt massen på køl og brug den som fyld i chokolader, uhmm ½ dl lys sirup
I mandags var som tidligere nævnt dagen, hvor vi skulle fejre at min mor havde fødselsdag. Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevet orienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Jeg har en tilståelse. Jeg elsker mazarintærter. Og vi snakker ikke en eller anden fancy mazarintærte købt til overpris i et endnu mere fancy konditori
Fyldet er først en chokolademousse lavet med belgisk chokolade (54%) og så Blomsterbergs blåbærmousse - som jo så bliver lilla, det synes jeg var en fin detalje
Bedste-veninde havde 25 års fødselsdag for en uges tid siden, og når man fylder 25, så skal man da have kanel (med mindre man er så smart som undertegnede og gifter sig en måneds tid før)
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune
Jeg er da virkelig gået all-in med desserter for tiden. Måske fordi der har været overskud til det og det har fået en renæssance i takt med alt det nye køkkenudstyr og success den seneste tid
Opskriften er udlånt fra Mette Blomsterbergs "Søde Sager". De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune
Opskriften vi fulgte var primært en inspiration fra Mette Blomsterbergs flødebolleopskrift, med små justeringer både i forhold til bagning af bunden og valg af skum
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune