En helt klassisk andestegfyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften. Fyld den herefter med æbletern og svesker og luk den med kødnåle
Fyld anden med æblebåde og svesker, til den er helt. ) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
Det er i min verden en måned som skal fyldes med omsorg, kærlighed, nærvær og hygge. konfekt, havregrynskugler, klejner, risengrød, sild, andestegen og min egen favorit ris ala mande
Fyld anden med svesker, æbler og log, og luk til med kødnåle. Lav den bedste andesteg til jul. Tag æblesveske-fyldet ud med en ske, og læg det ved kødet
Fyld dem i anden sammen med sveskerne og luk evt. Husk frosne ænder skal tø op 2 døgn i køleskab, helst anbragt i en bakke så kødsaften opsamles og ikke drypper på andre madvarer