Som når man serverer sin tunmousse i en citronskal eller frugtsalaten i en ananas. – Måske det også er grunden til, at man i Europa kalder æggene for fyldte æg, hvilket leder mig hen på “tøm-et-æg-og-fyld-noget-nyt-i-det” – konceptet
Derfor inviterede vi dem på en tak-for-hjælpen-middag. Efter modificerede opskrifter i “Italienske buffeter” af Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson samt “Moderne Mamma” af en masse forskellige mamma’er
Spicy frugtsalat. Opskriften på risottoen har jeg fået fra min kære søster som bor i Schweiz, jeg mener at hun har opskriften fra den italienske restaurant som hun arbejde på for mange år siden
Når desserten skal serveres fyldes skallerne med frugtsalat og fromagen fordeles ovenpå. Frugtsalaten kan laves med mange forskellige frugter efter årstiden
I dag serverede jeg dem med lidt frugtsalat, men de kan også serveres med den gode italienske marmelade Fior di Frutta, skyr rørt med lidt honning eller hvad man nu lyster