Frugtsalat på italiensk opskrifter

Djævleæg

Djævleæg

Som når man serverer sin tunmousse i en citronskal eller frugtsalaten i en ananas. – Måske det også er grunden til, at man i Europa kalder æggene for fyldte æg, hvilket leder mig hen “tøm-et-æg-og-fyld-noget-nyt-i-det” – konceptet
Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Tak-for-hjælp-med-terrassen-menu

Derfor inviterede vi dem en tak-for-hjælpen-middag. Efter modificerede opskrifter i “Italienske buffeter” af Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson samt “Moderne Mamma” af en masse forskellige mamma’er
Ramsløgsrisotto

Ramsløgsrisotto

Spicy frugtsalat. Opskriften risottoen har jeg fået fra min kære søster som bor i Schweiz, jeg mener at hun har opskriften fra den italienske restaurant som hun arbejde for mange år siden
Fyldte ananas med appelsinfromage

Fyldte ananas med appelsinfromage

Når desserten skal serveres fyldes skallerne med frugtsalat og fromagen fordeles ovenpå. Frugtsalaten kan laves med mange forskellige frugter efter årstiden
Palæo pandekager med frugt

Palæo pandekager med frugt

I dag serverede jeg dem med lidt frugtsalat, men de kan også serveres med den gode italienske marmelade Fior di Frutta, skyr rørt med lidt honning eller hvad man nu lyster