Lækker italienskfladbrød med masser af smag, brødet er også i "familie" med pizzaen. Server dette brød som tilbehørtildiverse retter eller bare spis det som det er, er også lækkert
Så derfor i dag en opskrift på et sprødt og saftigtitalienskbrød. Et madbrød, der gør sig godt som tilbehør, som sandwichbrød eller bare til et lille glas iutide
Det skal du bruge til et brød på halv størrelse af en bradepande. Gærbrød bagt på godt hvedemel med hvidløg og flagesalt Det tager tid at bage et godt foccaciabrød, fordi det skal hæve længe (læs
Lidtforskelligtitaliensknips, man kunne sidde længe over. Tilbehøret var salat og rosmarinbrød – et bradepandebrød, bagt med samme dej, som jeg bruger til flutes
Min mand har lige haft fødselsdag, og maden som blev serveret for gæsterne var italienskinspireret. Den opskrift jeg har svarer til en brød/sandkage form