Tilsæt bacon, perleløg, champignoner, vin, bouillon og krydderier og hakkede krydderurter. 1500 g100 g bacon15 g smør15 perleløg – det kan være svært at finde rå perleløg, men de findes frosne, og så er de pillede. Kom smørret (15 g) i gryden, og brun perleløg og de rensede champignoner (hele) i et par minutter, hvorefter de tages op
Tag baconternene op fra gryden og steg champignon og perleløg i en fem minutters tid. 150 g frosneperleløg 150 g bacon i skiver 250 g champignon 3-4 fed hvidløg Ca
Her er brugt frosneperleløg, ærter og majs - alt nogle små rester jeg ville have brugt. Fuldkornstærte med skinketern, perleløg, ærter og majsÈn alm tærteform fuld
Kom mørbraden tilbage i panden og tilsæt perleløgene. madlavningsfløde 8%2 dl vand½ bouillonterning svinekød1 tsk tørret oregano1½ dl frosneperleløgTilbehør Kogte ris - vælg den type du bedst kan lidtGør alle ingredienserne klar
Tag de frosne bønner direkte fra fryseren og fordel olie og krydderier på bønnerne. Chilifritter og sauce med bacon/perleløg og champignons samt svinemørbradbøffer
Tilsæt karotter og perleløg og lad det simre endnu ½ time. Okseragout 4 portionerHele portionen indeholder 35 propoints1 spsk olie400 gram oksekød i tern eller strimler1 finthakket hvidløg1 spsk hvedenel1 lille dåse koncentreret tomatpure5 dl vandSaltPeber800 gram små skrællede kartofler300 gram karotter (små frosne gulerødder)300 gram perleløg300 gram ærterBrud kødet og hvidløget i olien i en gryde. 300 gram perleløg
I mellemtiden ordnes løgene, såfremt de ikke var købt frosne, og champignonerne. perleløg. Soigner inderlåret for sener og fedt og skær den i store stykker, som vendes i mel
Perleløg hældes ved, inden det er mørt. 750g svinekød1 stort løgLidt karry og paprika250g frosneperleløg150g bacon250g cocktailpølser1 dl fløde100g champignonerReven stærk ostLidt mel til jævning1l bouillonSmørKød og løg brunes i smør sammen med paprika og karry