Franskbrød med solsikkekerner opskrifter

Durumbrød

Durumbrød

Lækkert franskbrødmed sprød skorpe og blød midte. lige ridste dejen med en skarp kniv, så får du den fine struktur i overfladen
Svampet og blødt æblebrød

Svampet og blødt æblebrød

Det er dejlig svampet og lækkert blød lige som et nybagt franskbrød skal være. Jeg har også lavet det med gulerødder og det kan også varmt anbefales
Palæobrød med mandler og kokos

Palæobrød med mandler og kokos

Man kan altså spise alle mulige lækre sager, uden at få dårlig samvittighed over det hvide (og kedelige) franskbrød som ligger under vores fiskefilet eller sild
Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Græskar/solsikkekerne brød (med surdej)

Til opskriften har jeg brugt min egen franskbrød surdej, som du nemt kan lave selv (opskrift fx hos Meyers eller på andre sites) eller også købe den færdiglavet hos diverse bagere)
"Franskbrød" af kerner

"Franskbrød" af kerner

Start med at riste solsikke- og græskarkernerne let, de må ikke blive brændte, og de skal køles godt ned igen inden de blandes med resten
Knækbrød

Knækbrød

Derudover kan knækbrød bruges sammen med fx humus eller oliventapenade, som et alternativ til tortillachips eller franskbrød
Opskrift På Gulerodsboller #2

Opskrift På Gulerodsboller #2

Resultatet er blevet mindst lige så godt som medfranskbrødet, så det var et vellykket forsøg. En af mine absolutte favoritter her på bloggen er opskriften på gulerodsfranskbrød, så da jeg idag skulle bage nogle lækre boller, fik jeg en idé
Opskrift På Gulerodsfranskbrød

Opskrift På Gulerodsfranskbrød

Snit brødet med en skarp kniv, og pensl med vand. Jeg undlod honning, og kom i stedet for revet gulerod og solsikkekerner i dejen
Groft fraskbrød opskrift

Groft fraskbrød opskrift

Groft franskbrød opskrift. godt rundt med en røremaskine eller håndmixer med dejkroge. ½ dl solsikkekerner eller græskarkerner
Gulerodsbrød

Gulerodsbrød

Tilsæt salt, gulerod, havregryn og solsikkekerner. 60 g solsikkekerner. Form dejen til et franskbrød, kom det på en bageplade, eller smør en franskbrødsformmed smør/olie og drys let med mel, lad brødet efterhæve i 30 min. Lav 3 snit i brødet med en skarp kniv, og pensl det med vand. 60 g solsikkekerner
Gulerodsbrød – Opskrift

Gulerodsbrød – Opskrift

Som regel bager jeg boller, men denne gang blev jeg opfordret til at bage et franskbrød. Så indimellem bliver der bagt – eller faktisk ofte, da jeg også godt kan lide at sende det hjemmebagte brød med Silas i børnehaven
Solbakkeboller

Solbakkeboller

Det gode ved denne opskrift er, at de både kan bruges som sandwichbrød, boller og franskbrød.  Bland derefter både vandet og solsikkekernerne i en skål med gær og ylette