Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne
Lav et lille hul i midten og fyld dette med olivenolie Server med frisk arabisk durumbrød. Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket
Her serveret med det arabiske durumbrød. Server varm/lunken med arabisk durumbrød. Server med arabisk durumbrød eller server den som tilbehør til et større måltid
Libanesere plejer at stege arabisk durumbrød sprødt i lidt olie og drysse det på salaten. Denne farverige sprøde salat er en libanesisk salat, som mange libanesere slet ikke kan undværre når den hellige måned Ramadan begynder
Jeg brugte melblandingen fra Finax "Græst Durumbrød - med durummel og knækkede durumkerner", men i stedet for at lave et stort brød, brugte jeg min muffinsform
Durumbrød. 1. Rør gæren ud i det kolde vand. Brug gerne en skål, hvor der hører et låg til. 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen sammen med en grydeske
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.